Afvalscan succes - De Vuilbak

Vrijblijvende proefplaatsing voor sorteren

Ben je voor je organisatie nog op zoek naar de beste oplossing om te sorteren? Probeer het vrijblijvend uit! Met een proefplaatsing op maat van onze BinBin Globular vuilbak ontdek je vanzelf hoe eenvoudig sorteren kan zijn. Al onze vuilbakken hebben een stoer Dutch design dat tegen een stootje kan. De bak heeft een inhoud van 3×60 liter en is speciaal ontworpen voor op kantoor, op school, in de zorg of in de openbare ruimte. Vraag een proefplaatsing voor sorteren aan en laat je collega’s zien hoe leuk afval scheiden kan zijn!


 

Tijdens de proefplaatsing ontdek je:

  • Zijn de gekozen afvalstromen naar wens?
  • Is de maat (3×60 liter) voldoende, te groot of te klein?
  • Hoe krijg je collega’s mee in het sorteerproces?
  • Wat zijn de reacties op de modulaire vuilbakken?
  • Passen de bakken goed bij jullie interieur?

Tijdens de proefplaatsing plaatsen we de BINBIN Globular 3×60 liter, een 3-vaks prullenbak.

Deze bak is volledig modulair, dus je kan hem samenstellen zoals je zelf wil. Dit kan ook bij de vuilbakken van 90 liter, maar niet bij de kleinere van 45 en 30 liter. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een proefplaatsing voor sorteren door het formulier in te vullen of bel ons op +32 2 318 46 89. Tot snel!

* Kies je na de proefplaatsing niet voor een van onze vuilbakken? Even goede vrienden! Wel betaal je dan de transportkosten van €87,-. Ga je door met BinBin bakken? Dan betalen wij de transportkosten.