over De Vuilbak - ons verhaal

Ons verhaal: over De Vuilbak

We hadden één eenvoudig doel: duurzame sorteerbakken vinden. Voor eventlocaties, kantoren, scholen, openbare ruimtes, sportclubs, … Vuilbakken die er mooi en netjes uitzien. Aan een leuke prijs. En circulair. Hoe moeilijk kon het zijn?

Wel, het bleek tot onze verbazing onmogelijk. Dus staken we zelf de handen uit de mouwen. Na een jaar van grote investeringen, veel geduld en best wat frustratie besloten we dat het beter kon. Het betekende het begin van De Vuilbak.

Philip Lamers & Remco Smits

Natuurlijk begonnen we er niet onbezonnen aan. We combineerden onze 30 jaar ervaring in hospitality met de adviezen van facilitair managers, afvalverwerkers en interieurarchitecten. En zo ontstond eind 2019 ons eerste product: de Original BINBIN. Sexy, plug‘n play én circulair. Met BINBIN en De Vuilbak nemen we nu België over!

Het concept sloeg in als een bom. Het jaar 2020 bleek een vruchtbaar jaar en ons bedrijf groeide enorm. Grote bedrijven en organisaties zoals de Nederlandse Spoorwegen, Red Bull, CSU en Schiphol kozen voor onze BINBIN. 

Bovendien produceren we volledig circulair in Nederland, begeleiden we grote transitietrajecten en beschikken we inmiddels over een catalogus met 250 artikelen. Ja, daar over zijn we wel trots hier bij De Vuilbak. 

 

“Waste is only waste if we waste it”

Nederland circulair, over de vuilbak
sorteren op kantoor | De Vuilbak

Help ons Vlaanderen circulair te maken!

Wij werken dag en nacht aan onze missie: ondernemingen grondstoffen laten sorteren met designvuilbakken die gezien mogen worden en die 100% circulair zijn. Jij wil toch ook je steentje bijdragen aan een duurzamere wereld?