sorteren op kantoor | De Vuilbak

Een duurzaam kantoor

Van koffiebekers tot bananenschillen en oud papier: op kantoor kom je veel verschillende soorten afval tegen. Wij van De Vuilbak vinden net als jou, een duurzaam kantoor belangrijk. Daarom vind je bij ons verschillende producten die bijdragen aan een duurzaam kantoor. Van eenvoudige vuilniszakhouders tot de stijlvolle designvuilbakken.

Bij De Vuilbak dragen we graag bij aan een beter milieu. Benieuwd hoe we je kunnen helpen om een duurzaam kantoor te creëren? Lees dan snel verder!

Een duurzaam kantoor? We maken het makkelijk.

Een duurzaam kantoor realiseren, hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Door goede, duurzame opties aan te bieden aan je werknemers, creëer je al snel een kantoor dat respect voor het milieu duidelijk hoog in het vaandel draagt. Overweeg bijvoorbeeld om plastic of kartonnen bekers te vervangen door koffiemokken of glazen.

Of maak gebruik van de BrickBin-vuilbak en recycleer de bekers. Deze vuilbak is namelijk speciaal ontworpen om bekers te verzamelen. Het product is gemaakt van 100% gerecycleerd materiaal. Een kantoor moet voor iedereen toegankelijk blijven, daarom maken we sorteren op kantoor makkelijk. Hoe? Simpel: door stijlvolle vuilbakken te produceren die in een oogopslag laten zien waar je het afval in moet gooien.

Duurzaam werken op kantoor

Bij De Vuilbak zijn de mogelijkheden voor een duurzaam kantoor eindeloos. We bieden verschillende vuilbakken aan in diverse kleuren, waarbij je zelf kan kiezen hoe uitgebreid je het afval wil sorteren. Zo zijn onze BinBin-bakken verkrijgbaar in diverse formaten: van één losse vuilbak tot meerdere vuilbakken of gecombineerde bakken. Kies je voor de combinatie van wit met bamboe of gaat je voorkeur toch uit naar de zwarte vuilbak? Welke kleur je ook kiest, een ding is zeker: je draagt bij aan een duurzaam kantoor!

Producten

Een duurzaam kantoor inrichten

Wil je je kantoor duurzaam inrichten met handige vuilbakken? Plaats ze dan op plekken waar veel afval ‘geproduceerd’ wordt. Denk aan een keuken, de kantine of bij de werkplekken. Hierdoor hoeven je medewerkers niet ver te lopen om te sorteren en maak je het ze wat makkelijker. Daarnaast zijn er ook veel andere duurzame ideeën voor je kantoor: vervang flip-overs bijvoorbeeld door whiteboards en gebruik gerecycleerd papier om te printen.

Duurzame ideeën voor je kantoor

Wil je graag weten of de vuilbakken die je op het oog hebt, passen in je bedrijf? Vraag dan een proefplaatsing aan. Zo ontdek je snel wat werkt voor je organisatie, voordat je de effectieve investering doet. Een ander voordeel: je medewerkers kunnen direct wennen aan de  nieuwe duurzame werkomgeving. Zo levert iedereen op je kantoor een bijdrage aan een beter milieu.

Vragen over een duurzaam kantoor?

Wil je graag weten hoe je een duurzaam kantoor maakt? Of ben je benieuwd welke producten we aanbevelen om je werkomgeving een stukje duurzamer te maken? Neem dan contact met ons op!

We helpen je met veel plezier verder! Dankzij onze ervaring weten we jou slim advies te geven, volledig vrijblijvend natuurlijk. Vul het contactformulier in of bel naar +32 2 318 46 89.